Beauty by VALOn tiimi
Intohimoisina kauneusalan yrittäjinä kuuntelemme tarkoin toiveesi ja toteutamme ne ammattitaidolla.

TIAMARIA 

Omistaja
Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja
+358 40 414 4367‬
beautybytiamaria@gmail.com
Sähköinen ajanvaraus

Hei! Olen Tiamaria, parturi-kampaaja & meikkaaja-maskeeraaja Helsingistä. Kauneusala on aina ollut intohimoni. Tavoitteenani on saada asiakkaani tuntemaan itsensä tärkeiksi ja itsevarmoiksi. Vahvuuksiini kuuluu kokonaisuuksien luominen. Töitäni löydät instagramista @beautybytiamaria.

"Beauty is an attitude."
- Estee Lauder

ROSA 

Meikkaaja, Kosmetologi

+358 44 976 1938

Sähköinen ajanvaraus

Hei! Nimeni on Rosa Palm, ammatiltani olen kosmetologi ja meikkaaja. Olen toiminut kauneudenhoitoalalla viimeiset 7 vuotta eri työtehtävissä ja rooleissa. Omaan suuren intohimon kauneudenhoitoalaa kohtaan ja koulutan itseäni jatkuvasti uusien trendien parissa. Palveluihini kuuluu meikkauspalvelut (ilta-,päivämeikit, meikin opastukset), kulma-ja ripsipalvelut (kestovärit, kulmien muotoilu) ja pian myös ripsienpidennykset ja brow ja lash lift. 

Olen erikoistunut soft glam-meikkeihin, mutta rakastan myös inspiroivia ja värikkäitä lookkeja. Töitäni löydät Instagramista @beautyby_rosamaria.

JONNA

Parturi-kampaaja
+358 50 331 2205
Sähköinen ajanvaraus

Hei, olen Jonna! Olen valmistunut alalle Oulussa vuonna 2014.
Lempparitöihini kuuluvat pidennys- ja värityöt, etenkin vaaleat ja maanläheiset sävyt. Myös värikkäämmät lopputulokset onnistuvat ammattitaidolla. Lämpimästi tervetuloa penkkiini päivittämään tyylisi ja virkistämään mielesi! Töitäni löydät Instagramista @hairbyjonnaidatuulia.

"Beauty is being the best possible version of yourself, inside and out."
- Audrey Hepburn

JANNIKA 

Parturi-kampaaja
+358 40 937 1549
Sähköinen ajanvaraus

Hei! Olen Jannika, kokenut parturi-kampaaja Helsingistä. Minulle tärkeää on luoda asiakkaille henkilökohtainen ja ainutlaatuinen tyyli, joka sopii juuri heidän persoonallisuuteensa ja toiveisiinsa. Haluan asiakkaideni astuvan ulos liikkeestä tuntien, että heidän hiuksensa on tehty juuri heille sopiviksi ja heidän parhaita piirteitään korostaen. Töitäni löydät Instagramista @hairbyjannika.

Using Format