Palvelut

Kampaamopalvelut

Kampaamossa käyminen on usein pieni irtiotto arjen kiireistä, jolloin saat virkistystä niin oloosi kuin tyyliisi. Kaipasit sitten isompaa tai pienempää päivitystä lookkiisi, toteuttaa kampaajamme toiveesi ammattitaidolla ja sinua kuunnellen. Löydät valikoimastamme sekä hiusten leikkaukset, värjäykset, vaalennukset, hoidot ja kiiltosävytteet että kampauspalvelut.


Parturipalvelut

Skinfade vai surffitukka? Vai kenties huoliteltu allback? Jos valinnanvaikeus iskee, niin ammattilaisemme auttaa sinua valitsemaan sinulle täydellisen lookin. 


Ripsipalvelut

Löydä sinulle oikea ripsipalvelu! Ripsien värjäys tuo intensiivisyyttä katseeseesi ja voit unohtaa ripsivärin. "Lashlift" eli ripsienkestotaivutus lisää ripsiin kaarevuutta ja samalla luo avaran katseen. Jos haluat näyttävän katseen ja lisää tuuheutta omiin ripsiisi, on ripsienpidennykset sinulle oikea palvelu.


Kulmakarvapalvelut

Kulmakarvat ovat iso osa kasvojen ilmettä. Välillä kulmien muotoilu kotona voi tuntua haastavalta, mutta onneksi voit kääntyä ammattilaisten puoleen. Kulmakarvojen värjääminen antaa kulmiisi lisää väriä ja samalla kehystää kasvojasi. Trendaava browlift on arjen pelastus. Kulmakarvasi värjätään browliftin yhteydessä ja muotoillaan toivomallasi tavalla. Kulmakarvasi pysyvät mallissaan noin 4-6 viikkoa.


Meikkauspalvelut

Haluatko näyttää säkenöivältä juhlissa tai kenties työpaikan henkilöstökuvauksissa? Vai haluatko oppia itse loihtimaan meikkisi, niin arkeen kuin juhlaan? Meiltä löydät eri vaihtoehdot omiin tarpeisiisi. 

Hääpalvelut
Häähumua Beauty by VALOssa


Tuleva morsian

Varaa elämäsi tärkeimmälle päivälle huoleton hemmotteluaamu. Loihdimme sinulle ja seurueellesi toiveidenne mukaiset tyylit. 

Hääkampaus ja häämeikki ovat iso osa onnistunutta hääpäivää. Haluamme luoda rauhallisen, lämpimän ja luottavaisen yhteyden kanssasi  jo koeversioita tehdessämme. Kuuntelemme toiveesi ja toteutamme haluamasi tyylin ammattitaidolla.

Liikkeessämme on tarjolla pientä purtavaa, ja mitä olisikaan hääpäivä ilman kuohuvaa!

Jos liikkeellemme tulo ei hääaamuna onnistu, voit myös tilata meidät paikan päälle. 


Hinnasto

(kaikki hintamme sisältävät arvolisäveron 24 %)

Morsian:
Häämeikki 250 € (sisältää koemeikin)
Hääkampaus 200 € (sisältää koekampauksen)

Huomaathan että tilatessasi meidät paikan päälle veloitamme siirtymisistä aina 75 €/tekijä ja viralliset kilometrikorvaukset (0,53 €/km). Siirtymismaksumme sisältää ensimmäisen matkustustuntimme. Tämän jälkeen hintaan lisätään 60 €/alkava tunti. 

Tiedustelut ja ajanvaraukset vain sähköpostitse osoitteeseen beautybytiamaria@gmail.com.

Peruutuksen häävarauksiin tulee tapahtua 2 kk ennen sovittua päivää. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme varatun palvelun hinnan.

Using Format