Beauty by VALOn tiimi

MIRA BJÖRKSKOG

Omistaja
Kauneuspalvelut
+358 40 901 1553
mira.bjorkskog@gmail.com
Sähköinen ajanvaraus

Hei, olen Mira ja minulla on monen vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, meikkauksesta ja maskeerauksesta sekä muista kauneusalan palveluista. Rakastan työtäni ja haluan taata asiakkaalle 100 % tyytyväisyyden!

"Beauty begins the moment
you decide to be yourself."

- Coco Chanel

EVELIINA LAURILA

Parturi-kampaaja
+358 40 808 6271
Sähköinen ajanvaraus

Hei! Olen Eveliina, olen työskennellyt hiusten parissa vuodesta 2014 lähtien, ensin Imatralla sekä Kouvolassa ja nyt Helsingissä. Rakastuin ammattiini heti ryhdyttyäni parturi-kampaajaksi. Vahvuuksiini kuuluu erityisesti vaaleat, kylmät sävyt. Töitäni löydät Instagramista @hairbyeveliinaa.

"The best color in the whole world is the one that looks good on you."
- Coco Chanel

TIAMARIA JUKOLA

Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja
+358 40 414 4367‬
Sähköinen ajanvaraus

Hei! Olen Tiamaria, parturi-kampaaja & meikkaaja-maskeeraaja Helsingistä. Kauneusala on aina ollut intohimoni. Tavoitteenani on saada asiakkaani tuntemaan itsensä tärkeiksi ja itsevarmoiksi. Vahvuuksiini kuuluu kokonaisuuksien luominen. Töitäni löydät instagramista @beautybytiamaria.

"Beauty is an attitude."
- Estee Lauder

JANINA LEHOJOKI

Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja
+358 50 405 0840
Sähköinen ajanvaraus

Moi! Olen Janina, parturi-kampaaja ja meikkaaja-maskeeraaja. Vahvuuteni ovat erityisesti raidoitukset ja tarkat leikkaukset. Työni kohokohtia on tyytyväinen asiakas ja täydellinen tyyliin sopiva lopputulos. Minulta voit tilata kampauksen ja meikin kaikkiin tilaisuuksiin. Töitäni löytää Instagramista @janinalehojoki.

"Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.”
- Gwyneth Paltrow

MINNA OHRALUOMA

Mintha Esthetics

Ihmisten hyvinvointi ja auttaminen on aina ollut minulle hyvin tärkeää. Siksi tiesin jo hyvin nuorena, että haluan hoitajaksi. Olen toiminut terveydenhuoltoalan ammattilaisena yli 20-vuotta. Olen koulutukseltani Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja.

Esteettinen kauneuden- ja ihonhoito on ollut mielenkiinnonkohteeni jo nuoresta asti. Sen takia oli itsestään selvää, että heti kun mahdollista haluan lähteä opiskelemaan myös esteettistä ihonhoitoa.
Olen CCAAM, Nordic skin ja Upviser- kouluttautunut täyteainehoitaja.

Mielestäni ihmisen hyvinvointiin kuuluu erittäin tärkeänä asiana se, että ihminen voi hyvin, niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin.
Olen aina haaveillut, että voisin auttaa ihmisiä ylläpitämään hyvinvointiaan mahdollisimman monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti.
Siitä sainkin ajatuksen, että haluan lukea myös kosmetologiksi, jotta voisin toteuttaa tätä unelmaani mahdollisimman hyvin.

Pääsin opiskelemaan kosmetologiksi elokuussa 2017, tarkoitukseni olisi valmistua tammikuussa 2019. Olen luonteeltani empaattinen, luotettava ja helposti lähestyttävä. Olen tarkka, huolellinen ja ammattitaitoinen. Asiakkaan turvallisuus on minulle erittäin tärkeää.
Haluan, että jokainen palvelukokonaisuus on asiakaslähtöistä, yksilöllistä ja kiireetöntä ja että asiakas on varmasti tyytyväinen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin hoitoihin!

Using Format